Νέα

Λεπτομερής επεξήγηση του υλικού κάτω σάκου EVA και του περιβάλλοντος υλικού
Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-08-03 14:46:55  Hits: 13

Υπάρχουν πολλά είδη υλικών βάσης αποθήκευσης EVA και γύρω υλικά, τα οποία καθορίζονται κυρίως ανάλογα με το αποτέλεσμα και τις απαιτήσεις της διαδικασίας.

      1. Εάν οδηγείτε ένα πλευρικό αυτοκίνητο αφού διπλώσετε το κάτω μέρος της σακούλας, το κάτω στήριγμα είναι γενικά τουλάχιστον 6 mm. Δεν χρειάζεται στόμιο χαρτιού και το μήκος του υλικού στήριξης είναι μισό μικρότερο από την απαίτηση του σχεδίου.

      2. Εάν το μπροστινό και το πίσω πλαίσιο αντιστραφούν, το κάτω στήριγμα είναι 2 λεπτά μικρότερο από το απαιτούμενο μέγεθος και πλάτος και το μήκος είναι μισό λεπτό μικρότερο από τις απαιτήσεις σχεδίασης.

      3. Εάν το κάτω μέρος είναι κατασκευασμένο από δύο καροτσάκια με αντίστροφη πλευρά χωρισμένη σε ένα κομμάτι, μπορείτε να προσθέσετε υλικό μετά το τέλος του καλαθιού. Το κάτω βραχίονα είναι 2 λεπτά μικρότερο από το απαιτούμενο μέγεθος και πλάτος και το μήκος είναι μισό μικρότερο από τις απαιτήσεις σχεδίασης.

      4. Εάν τα δύο άκρα του πυθμένα είναι διπλωμένα και το πλευρικό τοίχωμα είναι διπλωμένο, πρέπει να υπάρχουν ανοίγματα χαρτιού και στα δύο άκρα του πυθμένα του σάκου. Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση σπάνια συνιστάται.

      5. Η τσάντα αποθήκευσης EVA υψηλής ποιότητας έχει ένα είδος κάτω από μαλακό δέρμα στήριξης όπως αυτό: δέρμα από κάτω τσάντα + ύφασμα απομίμησης 8 mm + 90 γραμμάρια μη υφασμένου υφάσματος. Η μιμητική επένδυση είναι μη υφασμένη και στη συνέχεια κολλάει στο κάτω μέρος του δέρματος και η απομίμηση της επένδυσης δεν σκουπίζει τη κόλλα στη μέση.


Προηγούμενος: Το εργοστάσιο τσα...

Επόμενο: Είναι καλύτερα να ...